Katalog

Buzdolabı Sebze Meyve Depolama Organizatörü için Taze Konteyner İstiflenebilir Saklama Kutusu Satmak

30.05.2023 00:05

Buzdolabı Sebze Meyve Depolama Organizatörü için Taze Konteyner İstiflenebilir Saklama Kutusu Satmak

Reklamı yanıtla

Ürün Detayları
Buzdolabı saklama kabı- Bu taze kutu, sebze ve meyveleri kolayca yıkamanızı sağlamak için şeffaf şeffaf duvar ve delikli daha küçük bir filtre sepeti ile tasarlanmıştır. Ve meyveleri, sebzeleri, etleri vb. yiyecekleri daha uzun süre taze tutmak için bir kapağı vardır.


Kaliteli malzeme - Kap, BPA içermeyen gıda sınıfı PET ve PP plastikten yapılmıştır. Malzeme, buzdolabı gibi düşük sıcaklıkta tutmak için uygundur. Ancak mikrodalga fırına koymayın.

Çok fonksiyonlu depolama - Kap sadece sebze ve meyveler için değil, aynı zamanda etler, ıstakoz deniz ürünleri, tereyağı, Baconic ve kuru meyveler saklamak istediğiniz her şey içindir. Kapak, yiyecekleri içeride taze tutmak için hava ve su geçirmez şekilde tasarlanmıştır.

Evde her yerde özgürce kullanılır - Ağır cam kaplarla karşılaştırıldığında, bu yerden tasarruf sağlayan ürün aynı zamanda nettir, ancak hafiftir ve taşıması kolaydır. Çok sağlam ve dayanıklıdır. Temizlemesi kolaydır. Harika ürün koruyucu kaplar buzdolabınızın ve evinizin düzenli ve tertipli görünmesini sağlar.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Zhejiang