Katalog

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Elektronik: Ethernet RJ45 / SFP / USB Konektörü ve LAN transformatörü Üreticisi ve Tasarımcısı.

Reklamı yanıtla

Ana Ürünler: RJ45 Konektörü, LAN Transformatörü, SFP Konektörü, USB Konektörü, vb. Avantajlarımız: 1. 10 yıldan fazla üretim deneyimi 2. OEM/ODM destekli 3. ISO 9001: 2008, ROHS, CE, FCC sertifikalı 4. Endüstri sınıfı ürünler 5. 100 Test Edildi (Sadece Toplu Test Edilmedi) 6. Kalite Garantisi: 5 Yıl 7. EXW Fiyat 8. Kısa teslim süresi 9. Ücretsiz Örnekler

Yueqing ZhuSun Electronics Co, Ltd, 2010 yılında kurulan, iletişim tabanlı konektörler ve bileşenlerin geliştirilmesi, üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir ve müşterilerine kapsamlı ara bağlantı ürün ve uygulama çözümleri sunmayı taahhüt eder. Ana ürünlerimiz arasında PC anakartı, anahtarlar, yönlendiriciler, geliştirme kartı, kamera, Nesnelerin İnterneti ve diğer iletişim ekipmanı ve alanlarında yaygın olarak kullanılan RJ45 konektörleri, LAN Transformatörleri, SFP konektörleri ve USB konektörleri bulunmaktadır.

Biz Wenzhou, Çin'in Zhejiang Eyaleti, rahat ulaşım ile bulunmaktadır. Güçlü araştırma ve geliştirme ekibine, yüksek kontrollü kalite yönetim sistemine ve özenli müşteri hizmetlerine adanmış deneyimli personelimiz, ihtiyaçlarınızı tartışmak ve güçlü teknik destek ile profesyonel eksiksiz çözümler sunmak için her zaman hazırdır. OEM ve ODM siparişleri memnuniyetle karşılanmaktadır ve malları kısa sürede teslim edebiliyoruz. Ayrıca ISO9001: 2000, RoHS, CE ve FCC sertifikalarını aldık.

Çin'in tüm şehir ve eyaletlerinde iyi satış yapan ürünlerimiz, Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Singapur, Kore, Kanada, Rusya ve Japonya gibi ülke ve bölgelerdeki müşterilere de ihraç edilmektedir. Güvenilir kalite ve mükemmel itibar, yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimiz tarafından büyük övgü almamızı sağladı.

Teknik gücümüzün ve kaliteli hizmetimizin bizi kalıcı bir ortak yapacağına inanıyoruz ve yurtiçi ve yurtdışındaki müşterileri işbirliği kurmak ve bizimle birlikte parlak bir gelecek yaratmak için sıcak bir şekilde karşılıyoruz.

 


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Zhejiang

Konum
Wenzhou