Katalog

Çin'den Kauçuk Kaplı Pot Mıknatıslar

24.04.2023 11:05

Çin'den Kauçuk Kaplı Pot Mıknatıslar

Reklamı yanıtla

Kauçuk Kaplı Pot Mıknatıslar, güçlü neodimyum mıknatıslar, dayanıklı çelik parçalar ve TPV Kauçuktan yapılmış Kauçuk Mıknatıslar olarak da adlandırılır. WZ Magnetics, delme ve kaynaklama olmadan tutma ve hızlandırma için tamamen eksiksiz Kauçuk Kaplı Pot Mıknatıslar üretmektedir.

WZ Magnetics, mıknatıs ürünlerinin bir çözüm sağlayıcısıdır, Sabitleme, sabitleme, tutma vb. geleneksel çözümlerin yerini alacak çeşitli manyetik ürünler / sistemler / çözümler sunar.

En iyi manyetik sabitleme çözümlerini sağlamaya odaklanmıştır. WZ Magnetics, müşterilerin ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmış yüksek kaliteli ürünler sunmaktan gurur duyar. Şirketimiz, rakipsiz kalite, yenilik ve hizmet ile doğru ürünü doğru zamanda teslim etmeyi taahhüt eder. Prototiplemeden partilere kadar tam destek sağlama ve büyük miktarlı partiler için uzun vadeli kalite seviyesini koruma konusunda deneyimliyiz.

WZ Magnetics, sinterlenmiş ve bağlanmış NdFeB, döküm ve sinterlenmiş Alnico, sinterlenmiş SmCo mıknatıslar ve ilgili manyetik tertibatlar dahil olmak üzere çeşitli kalıcı mıknatıs türlerinin üretiminde uzmanlaşmış deneyimli bir ekibe sahiptir.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Jiangsu

Konum
Kunshan