JHDcorp
04.09.2023 00:00
L-theanine, kurutulmuş çayın ağırlığının %1 ila %2'sini oluşturan, çaya özgü bir amino asittir, C7H14N2O3. Teanin ilk kez 1950 yılında yeşil çaydan ayrıştırılmıştır. Çayın karakteristik amino asididir ve aynı zamanda çayın aroma maddelerinden biridir. Korelasyon katsayısı 0.787 ~ 0.876 olan yeşil çayın kalitesi ile güçlü bir pozitif korelasyona sahiptir. Çaydaki 20'den fazla amino asit arasında teanin, çaydaki toplam amino asitlerin %50 ~ %60'ını oluşturur.
Fonksiyon:
1) Kan şekerini ve kan basıncını düşürür.
2) Virüsleri azaltır, anti-agingm, anti-radyasyon.
3) Kan basıncını düşürür, Lezzet iyileştirme etkisi, Bağışıklık sistemini destekler.
4) Gıda alanında doğal antioksidan, antistaling ajan olarak kullanılır.
Uygulama:
1) Kozmetik ve günlük kimyasal katkı maddesi olarak kırışıklık ve yaşlanma karşıtı etkiye sahiptir.
2) Lekeyi giderebilir, cilt hastalığını ve hassasiyetini, çürük diş, diş plağı, periodontitis ve ağız kokusunu önleyebilir ve tedavi edebilir, cildi koruyabilir.
Kategori
Teklifler
Ülke
Çin
Bölge
Shaanxi
Konum
Xi'an
Bitiş tarihi
14.12.2029 15:55