Katalog

Konaklama endüstrisi için tekstil ürünleri

17.03.2023 00:00

Konaklama endüstrisi için tekstil ürünleri

Reklamı yanıtla

DPF TEXTILE, tüm dünyada konaklama endüstrisi için üstün kaliteli tekstil ürünlerinin lider üreticisi ve ihracatçısıdır.

Shanghai DPF Textile Co, Ltd 2006 yılında kurulmuştur. Çin'in en iyi toptan tedarikçilerinden biridir. Ana işimiz, yerel ve dünyadaki otellere ve diğer kuruluşlara Banyo / Oda / Restoran çarşafları gibi her türlü ürünü tedarik etmektir.

Deneyimli personelimiz, 100'den fazla ülkedeki müşterilerin taleplerini karşılamaya ve işlerini 3-5 yıldız standardından tanıtma ihtiyaçları için onlara mükemmel hizmet sunmaya hazırdır.
Fabrikamız Nantong şehrinde, 30.000 SQM'lik bir alanı kaplamaktadır. Toplam 200 çalışanı bulunmaktadır. Üretim hattımız, havlu tezgahlarında, ağartmada, boyamada ürünün mükemmelliği için bilgisayarlı bir kontrol sisteminde her türlü kumaşın işlenmesi ve üretilmesinde en son teknolojiyi kullanır. Hepsi hassas bir şekilde yapılır ve ISO9001 ürün sertifikasına uygundur.

Ürünlerimizi Asya / Avrupa / Kuzey Amerika / Güney Amerika / Orta Doğu / Afrika ve Okyanusya'ya başarıyla ihraç etmekteyiz. Amacımız pazarımızı tüm dünyaya, tüm ülkelere genişletmektir. Bu nedenle, pazarınızdaki işimizi keşfetmek için web sitemiz veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz ve yakında sizden haber almayı umuyoruz.


Reklamı yanıtla

Kategori
Kişiler

Ülke
Çin

Bölge
Shanghai