Shanghai Unitebiz International Trade Co., Ltd
05.04.2023 00:00
D-glukoz monohidrat
Dekstroz monohidrat,
çok çeşitli gıda uygulamalarında tatlılık ve enerji sağlayan doğal bir monosakkarit ve karbonhidrat olan D-glikozun monohidrat formudur. Dekstroz monohidrat üretiminde hammadde olarak mısır nişastası kullanılır. Mısır nişastasını dekstroza dönüştürmek için çift enzim tekniği benimsenmiştir. Konsantrasyon, kristalizasyon, dehidrasyon, abstersiyon ve buharlaştırma işlemleriyle beyaz altıgen kristal pul, dekstroz monohidrat haline dönüştürülür. Gıda ve içeceklerde şeker kamışı gibi tatlandırıcıların yerine ikame malzemesi olarak yaygın şekilde kullanılır.
Uygulamalar:
şekerlemeler
-kekler
-içecekler
-bisküviler
-kurabiyeler
-reçeller
-jöleler
-ballı ürünler
-enerji içecekleri
-bira/alkollü içecekler
-MSG, vitamin, antibiyotik ve organik asitler vb. üretimi için karbon kaynağı
-Glikoz şurubu, sorbitol ve yüksek fruktoz şurubu gibi mısırdan elde edilen diğer ürünlerin malzemesi
Kategori
Teklifler
Ülke
Çin
Bölge
Shanghai
Konum
Shanghai