Katalog

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

CNC İŞLEME PARÇALARI

Reklamı yanıtla

Çin'in Guangdong Eyaleti, Dongguan Şehrinde bulunan 2005 yılından itibaren Asianstar CNC İşleme Fabrikası, uzun vadeli geliştirme ile profesyonel bir CNC İşleme Parçaları Üreticisidir, şimdi 135 makine ve 2500SM üretim alanı ile 80'den fazla çalışanımız var.

Deneyimli yetenekli mühendis ekibimizle, birçok endüstri alanında dünya çapındaki müşterilere yüksek kaliteli özel CNC metal ve plastik parçalar sağlıyoruz. Her zaman yüksek tolerans kalitesi ve çoklu süreçlerin tek elden hizmeti ile takdir ediliyoruz. Şu anda ABD, Euro, Orta Doğu, Asya'dan müşteri ortakları için çalışıyoruz, müşterilerin projelerini mükemmel kalite, düşük maliyet ve hızlı teslimat süresi ile destekliyoruz.

Şimdiye kadar CNC tornalama, CNC frezeleme, CNC tornalama ve frezeleme, CNC delme, taşlama, alüminyum ekstrüzyon, dövme hizmeti, sac metal imalatı vb. Ve sipariş taleplerine göre ürünlere çeşitli yüzey bitirme işlemleri uyguluyoruz.

CNC işleme sürecinde kullandığımız malzemeler çoğunlukla alüminyum, pirinç, bakır, paslanmaz çelik, yumuşak çelik, titanyum, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, naylon, PTFE gibi metal ve plastiktir. Mühendis ekibimiz malzemeler hakkında derinlemesine bilgi sahibidir ve üretim işlevlerine bağlı olarak üretim için doğru malzemeleri kullanırız. Ayrıca benzersiz malzemeler için en iyi üretim çözümlerini, takımları ve kesicileri seçiyoruz.

Bol üretim deneyiminin yanı sıra, ürün kalitemizi kontrol etmek için sıkı bir QC sistemi kurduk. Üretim başlamadan önce QC Prosedür Kontrol Dosyasını içeren QC Kontrol Sistemimiz var, üretim prosedürünü kesinlikle kalite detaylarını takip ederek kontrol ediyor ve üretim sürecinde QC kontrolünü izliyoruz, sonuçta paketlemeden önce her ürün üzerinde son QC incelememiz var. Bu gelişmiş QC sistemi ile, üretim hassasiyetini ve ürün görünümünü mükemmel bir şekilde kontrol edebiliyor ve müşterilere mükemmel ürünler sunabiliyoruz.

 


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Guangdong

Konum
Dongguan