Katalog

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

21.03.2023 01:00

Hidrojen solunum jeneratörü

Reklamı yanıtla

Makine, PEM (Proton Değişim Membranı) olarak da bilinen dünyanın en gelişmiş Spe (Katı Polimer Elektrolit) teknolojisi ile donatılmıştır. Çok kararlı bir hidrojen çıkış akımı ve basıncı ile saf suyun elektrolizi yoluyla %99,99'a kadar yüksek saflıkta hidrojen üretilir. Cihaz geniş bir dijital ekrana sahiptir: H2 çıkış akımı, H2 çalışma koşulları, H2 saflığı, 1 -. 6 saat zaman ayar fonksiyonu, kalan saat ve dakika göstergesi, düşük su alarm fonksiyonu, TDS yüksek fonksiyonu. Ayrıca sadece saf hidrojen veya hidrojen ve oksijeni birlikte kullanma seçeneğine sahip bir uyku modu da vardır.

Cihazın su seviyesi göstergesi ve güvenli kullanım sağlayan çeşitli güvenlik özellikleri vardır. Makinenin içine suyu temizleyen yüksek verimli bir arıtıcı yerleştirdik ve müşterinin sadece altı ay sonra suyu değiştirmesi gerekiyor. Bu uzun ömürlü makineler, sadece yüksek kaliteli parçalar kullanıldığı için 5 ila 10 yıl boyunca herhangi bir arıza olmadan hidrojen üretebilir.

Makinenin tamamı demirden yapılmıştır, bu da kullanımda daha sağlam ve dayanıklı olmasını sağlar. Beyaz ve altın olmak üzere iki renkte mevcuttur.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Shandong Province

Konum
Jinan