Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Araştırma amaçlı kimyasal gıda katkıları için koruyucu, stokta ve kullanımı güvenlidir.
Ürün Açıklaması
Koruyucu CAS 24634-61-5 Potasyum Sorbat
Kimyasal Adı. Potasyum sorbat
Moleküler formül: C6H Moleküler formül: C6H7KO2
Molekül ağırlığı: 150,22
Özellikler: Beyaz kristaller veya kristal granüller
Beyaz kristaller veya kristal granüller
Toz halinde de tedarik edebiliriz
Potasyum sorbat, kimyasal formülü C6H7KO2 olan sorbik asidin potasyum tuzudur. Ana kullanım alanı gıda koruyucusudur.
Potasyum sorbat gıda, şarap ve kişisel bakım ürünleri de dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda etkilidir.
Potasyum sorbat, sorbik asidin eşit miktarda potasyum hidroksit ile reaksiyona sokulmasıyla üretilir. Elde edilen potasyum sorbat, sulu bir etanol çözeltisinden kristalize edilebilir.
Öğe FCC-V/E202 Sonuç
Etiketleme Standartlara Uygun Standartlara Uygun
Görünüm Beyaz granül veya toz Beyaz granül
Test sonucu %99,0 - %101,0 %100,71
Serbest asit (sorbik asit olarak) maks %1 Tespit edilmedi
Serbest baz (K2CO3 olarak) maks %1 %0,7
Ağır metaller (Pb olarak) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arsenik (As olarak) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Kurutma kaybı ≤ %1.0 0.38
Kurşun ≤ 2 ppm < 2 ppm
Erime noktası (sorbik asit olarak) 133.0°C-135.0°C 133.0ºC-135.0ºC
Cıva ≤ 1 ppm 0.0016 ppm
Aldehitler ≤ 0,1 %0,002
Potasyum sorbatın rolü
Potasyum sorbat küfler, mayalar ve oksijenik bakteriler, Staphylococcus aureus ve Salmonella gibi zararlı mikroorganizmaların büyümesini ve çoğalmasını etkili bir şekilde engelleyebilir, ancak anaerobik bakteriler gibi faydalı mikroorganizmalara karşı etkisizdir.anaerobik basiller ve Lactobacillus acidophilus gibi canlı mikroorganizmaların gelişimine karşı sterilizasyondan neredeyse daha güçlüdür, gıdanın raf ömrünü etkili bir şekilde uzatır ve orijinal aromasını korur
Potasyum sorbat Uygulamalar
1. Gıda, kozmetik, tarım ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılır. Küf ve maya inhibitörleri, gıda, mantar ilaçları, yağ kurutma için denatüranlar, bakterisitler, vb.
2. Alkol ve içeceklerde sorbik asit.
3. 3. Soya sosu, soya sosu ürünleri ve turşularda sorbik asit.
4. Su ürünlerinde sorbik asit ve potasyum.
5. Et ve sosislerde sorbik asit.
6. Taze sebze ve meyvelerde sorbik asit.
7. Unlu mamullerin muhafazasında sorbik asit.
8. Konserve, şekerleme ve taze gıdalarda sorbik asit.
9. Taze peynirde sorbik asit.
10. Margarin muhafazasında sorbik asit.
11. Taze gıda koruyucusu, diğer ürünlerde sorbik asit.
Kategori
Teklifler
Ülke
Çin
Bölge
Hubei
Konum
Wuhan