Katalog

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Çin'in en iyi otomatik kalıplama makinesi üreticileri

Reklamı yanıtla

ZhuoJie makine imalatı ve otomatik kalıplama makinesi satışı, tam otomatik kalıplama makinesi, özellikle otomobil parçaları, rögar kapakları, gri demir, pompa gibi sfero dökümler, yüksek verimlilik, her biri üretimi için bir tür kil kum döküm ekipmanıdır. 25 saniye boyunca kum kalıbı, insan gücünden tasarruf edin ve makinenin çalışmasını denetleyecek bir işçi, yüksek ürün kalitesi, kum kalıbının sertliğinden preslenmiş makine, hatasız kutu.

Linyi Zhuojie Machinery Co, Ltd Linyi Kalıp bilim ve Teknoloji Endüstri Parkı'nda yer almaktadır, şube Şubat 2010'da kuruluşundan bu yana Suqian, Jiangsu'da bulunmaktadır, küçük ve orta ölçekli döküm işletmelerinin çoğuna yüksek zeka, yüksek güvenilirlik, yüksek maliyet performansı otomatik kalıplama ekipmanı sağlamayı taahhüt etmiştir. "Yenilik, uyum ve kazan-kazan" iş felsefesinin şirket ruhu, her zaman bağımsız araştırma ve geliştirme tasarımına bağlı kalır ve dökümde, özellikle otomobil parçaları, donanım endüstrisinde sürekli olarak yeni teknoloji, yeni malzemeler, yeni süreç uygular, yaygın olarak kullanılır ve yüksek oranda tanınır, satışlar yıldan yıla artar, yılda 90 milyon yuan'a kadar. Bir yüksek teknoloji endüstrisi olarak Linyi Zhuojie, Qingdao Teknoloji Üniversitesi ile uzun vadeli bir işbirliği ilişkisi kurarak "okul-işletme işbirliği, endüstri-üniversite kazan-kazan" anlayışını hayata geçirmiştir. Yeteneklerin ve politikaların güçlü desteğiyle, şirketin ürünleri 50'den fazla ulusal patent kazandı ve Çin Dökümcüler Birliği tarafından verilen "Ulusal Döküm Ekipmanları İnovasyon Ödülü" ve "SX26070 yukarı ve aşağı kum çekim otomatik modelleme ve Ulusal Döküm Ekipmanları İnovasyon Ödülü" kazandı. Yerli döküm ekipmanlarının geliştirilmesine öncülük etmiştir.
Ekipmanın yüksek stabilitesini sağlamak için, uluslararası hat bileşeni tedarikçilerini benimsemekte ısrar ediyoruz, elektrik kullanımı Almanya'nın Siemens'i, pnömatik Japonya SMC'yi benimsiyor, CKD parçaları, hidrolik sistem Almanya rexroth'u benimsiyor, Japonya petrol araştırması vb. doğrulama, pazar tanıma ve destekten sonra, müşteri grubunda fiyat üzerindeki kısır rekabetin geçmişini değiştirdi Döküm ekipmanı imalat endüstrisinin iyi huylu gelişimine öncülük edin.
Yıllar geçtikçe, sektörde bir itibar kazanmak için orijinal niyeti, gerçekçi, yapılması zor ürün ve hizmetleri unutmuyoruz. Ekipman tedarikçileri olarak, tüm müşterilerden ve geliştirmeden elde edilen herhangi bir başarının başarısının, bu nedenle her zaman müşterilerin çıkarlarına en yüksek önceliği vereceğini biliyoruz, satış ve tasarım personelimiz, satışların nihai hedefi olarak ekipmana değil, istek ve Önerilerinizi dikkatlice dinleyecektir. satış başarısı, hizmetimizin sadece başlangıcıdır, 7 * 24 saat sonra ZhuoJie, müşterilere ömür boyu teknik destek sağlar. Bu, ürüne olan güvenin yanı sıra müşteriden de sorumludur. Şirket, yeni ve eski müşterilerin çoğunluğuna daha kapsamlı, düşünceli, hızlı hizmet sunmak için her zaman hizmet amacının% 100 müşteri memnuniyetine bağlı kalmıştır. Gelecekte Linyi Zhuojie, mükemmelliğin zanaatkar ruhuyla dünyaya gidecek ve ülkeyi bilim ve teknoloji ile gençleştirecek.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
linyi

Konum
Luozhuang Mould Industrial Park