Katalog

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Dikişsiz Honlama boruları, Hidrolik silindirler için krom plaka çubukları Üretici

Reklamı yanıtla

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, tüm dünyadaki pazarlara Dikişsiz Honlama boruları, Krom levha çubuklar, hassas dikişsiz soğuk çekilmiş çelik borular, hidrolik silindirler, hidrolik Krikolar, gi / ppgi çelik bobinler için altın bir üretici ve tedarikçi olarak çalışmaktadır.

2005 yılında kurulan, 50.000 metrekareden fazla bir kaplama alanı ve 100'den fazla çalışanı ile XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY) yıllık 60.000 tonun üzerinde üretime sahiptir. XUD STEEL, çelik ürünler için profesyonel bir üretici ve ihracatçı olarak çalışır, esas olarak dikişsiz karbon çelik boru, hassas soğuk çekilmiş boru, piston çubuğu, hassas honlanmış boru, hidrolik silindirler, hidrolik krikolar, alaşımlı / galvanizli çelik borular, galvanizli / boyalı galvanizli çelik bobin ve şeritler.

Şirketimiz tüm yıl boyunca yurtiçindeki en iyi 10 çelik üreticisi arasında dostane ve işbirliğine dayalı ilişkiler sürdürmektedir. Stratejik ortaklar arasında: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN, vb. Müşterilerimize ince işleme (honlama / taşlama / parlatma), ısıl işlemler, uzunluk kesme, yüzey işlemleri ve benzeri gibi daha özelleştirilmiş hizmetler sunmak için kuzey ve güney Çin'de kendi işleme tesislerimiz var.

Bu alanda uzun yıllardır mükemmel teknoloji ve zengin deneyimle, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz farklı müşterilerin taleplerine tamamen uygundur, son kullanıcıların özel ihtiyaçlarına / taslaklarına göre üretim yapabiliriz, bu da yurtiçi ve tüm dünyadaki müşterilerden geniş çapta tanınma ve itibar kazanır. XUD STEEL'in satış ağı birçok ülkeyi kapsamaktadır. ABD, Avustralya, Almanya, İtalya, Meksika, Brezilya, Rusya, Ukrayna, Güney Kore, Tayland, Vietnam, Filipinler, Sri Lanka, Malezya, Endonezya, Hollanda, Suudi Arabistan, İran, Hindistan, BAE vb.

Çelik ürünlerimiz, mühendislik makinelerinin hidrolik basıncı, pnömatik lineer aktüatörler, petrol petrol kuyusu pompa silindirleri, mikro motor kabuğu, yağlama yağı bilyeli süpürme sistemleri, alüminyum folyo mandrel, yüksek basınçlı gaz silindirleri, otomotiv mili, tekstil, baskı ve boyama, cam ambalaj, transmisyon silindiri ve diğer alanlarda, inşaat (çelik yapı), ev aletleri, otomobil imalatı, konteyner (çelik ahır imalatı), nakliye ve mobilya endüstrilerinde yaygın olarak uygulanmaktadır.

Hassas dikişsiz çelik borular / tüpler, hidrolik silindirler, hidrolik krikolar, gi / ppgi çelik rulolar için profesyonel bir üretici ve tedarikçi olarak ISO 9001 Kalite Belgesi ve ISO 14000 aldık. Ar-Ge ekibimiz, müşterilerin ihtiyaçlarına göre yüksek kaliteli ürünler sunmak için birlikte çalışacaktır. Dünyanın her yerinden arkadaşlar XUD STEEL'i ziyaret etmekten ve işbirliği konularını tartışmaktan memnuniyet duyar. Hakkımızda daha fazla bilgi için www.xudsteel.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Konum
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.