Katalog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

doğu Çin'den monopropilen glikol

Reklamı yanıtla

Doymamış polyester, epoksi, poliüretan reçine

Propilen glikol genellikle aromayı iyileştirmek ve daha iyi bir boğaz vuruşu yaratmak için elektronik sigaralarda kullanılır.

'Elektronik sigara' için kullanılan bir şişe aromalı 'e-sıvı', ana bileşen olarak propilen glikolü gösterir. Propilen glikol genellikle uçakların buzunu çözmek için kullanılır.

Propilen glikol ayrıca kahve bazlı içecekler, sıvı tatlandırıcılar, dondurma, çırpılmış süt ürünleri ve soda gibi çeşitli yenilebilir ürünlerde de kullanılır. İlaçların veya kişisel bakım ürünlerinin dağıtımı için kullanılan buharlaştırıcılar genellikle bileşenler arasında propilen glikol içerir. Propilen glikol, suda çözünmeyen diazepam ve lorazepam gibi oral, enjekte edilebilir ve topikal formülasyonlar dahil olmak üzere birçok farmasötikte çözücü olarak kullanılır. Systane gibi bazı yapay gözyaşı formülasyonlarında bileşen olarak propilen glikol kullanılır. Etilen glikol gibi propilen glikol de suyun donma noktasını düşürebilir ve bu nedenle uçak buz çözücü sıvısı olarak kullanılır. Karışımın nispeten toksik olmadığını belirtmek için pembeye boyanmış su-propilen glikol karışımları, RV veya deniz antifrizi adı altında satılmaktadır. Propilen glikol, düşük toksisiteli, çevre dostu otomotiv antifrizinde etilen glikolün yerine sıklıkla kullanılır. Propilen glikol veteriner hekimlikte geviş getiren hayvanlarda hiperketonemi için oral tedavi olarak kullanılır. Geviş getirmeyen hayvanlarda bu amaçla kullanılabilen glikoz, rumende yerleşik mikroplar tarafından tüketilmesi nedeniyle etkili değildir. Propilen glikol rumende kısmen enerji kaynağı olarak kullanılabilen propianata metabolize olur.

Geri kalanı kan dolaşımına emilir ve karaciğer tarafından glukoneogenez için kullanılır. C3H8O2Saflık%99,95GörünüşRenksiz, Berrak, Higroskopik SıvıSınıfGenel KargoCAS NO.57-55-6H.S Kodu29053200EINECS NO.200-338-0Nem≤0,2Serbest Asit ppm≤75Kül ppm≤80Kaynama Noktası188,2℃Moleküler Ağırlık76,09BRN NO.1340498Bağıl Yoğunluk1.0362(20℃, 4℃)Kırılma1.4329Parlama Noktası98.9℃(Kapalı)/107℃(Açık)ToksisiteDüşükErime Noktası-60


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Anhui

Konum
Tongling