Katalog

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Hava/gaz arıtımı ve su arıtımı için kömür bazlı pelet/granül/toz aktif karbon

Reklamı yanıtla

Gaz ve sıvı adsorpsiyonu için kömür bazlı aktif karbon

Pelet aktif karbon, aktif karbonun 0,8 ila 12 mm arasında değişen çaplara sahip silindirik şekilli peletler halinde ekstrüde edilmesiyle oluşturulur. Yüksek aktiviteleri ve yüzey alanları onu birçok buhar fazı uygulaması için ideal hale getirir.

Aktif karbon, uçucu organik bileşikleri (VOC'ler), kokuları ve diğer gaz kirleticileri havadan uzaklaştırmasını sağlayan özel özelliklere sahiptir. Esas olarak H2s, Co, CO2, N2 gibi atık gaz arıtımında kullanılır. toksik gaz arıtma, gaz işleme, endüstriyel ve evsel su arıtma arıtma, solvent geri kazanımı, vb

Seçilmiş kalitelerde kömürün buhar aktivasyonu ile üretilen granül aktif karbon.

Bu, seçilmiş bitümlü kömür sınıflarından buhar aktivasyonu ile üretilen yüksek aktiviteli granül aktif karbondur. Adsorpsiyon ve taşıma gözenekleri arasındaki mükemmel denge, çok çeşitli su arıtma uygulamalarında optimum performans sağlar. İçme suyu ve endüstriyel proses sıvılarının arıtılması gibi geniş bir uygulama yelpazesinde uygun olan yüksek yoğunluklu bir adsorbandır.

Toz aktif karbonlar (PAC) ASTM tarafından 80 gözlü elekten (0,177 mm) geçen ve daha küçük partiküller olarak tanımlanır. Üretim koşulları değiştirilerek, her ürün türüne özgü benzersiz adsorpsiyon özellikleri kazandırılarak iç gözenek yapıları oluşturulur. Belirli bir uygulama için ürün seçimi, farklı safsızlıklar ve özel proses koşulları nedeniyle değişecektir.

Toz aktif karbonun (PAC) adsorptif kapasitesi, onu su, hava, sıvı ve gazlardan çeşitli kirleticilerin giderilmesi için ideal hale getirir.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Hebei

Konum
Shijiazhuang