Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Heimerle + Meule GmbH hakkında

Değerli metal her zaman Heimerle + Meule'nin temel yetkinliklerinden biri olmuştur. Pforzheim'da 1845 yılında klasik bir altın ve gümüş rafinerisi olarak kurulan şirket, değerli metal işleme pazarında eksiksiz bir tedarikçi haline gelmiştir. En son proses teknolojisi kullanılarak değerli metal içeren atık veya artıklardan geri kazanılan saf metaller, kuyumculuk ve saat yapımı endüstrisi, otomotiv endüstrisinin taşeronları, elektrik ve elektronik endüstrisi ve diş laboratuvarları için özel olarak alaşımlandırılmakta ve daha sonra yarı mamul ürünlere, tuzlara veya çözeltilere işlenmektedir. Heimerle + Meule Grubu, ekonomik girişim özgürlüğü ile Lübeck merkezli Possehl Grubu'na entegre edilmiştir. Tüm Avrupa'da 950'den fazla kalifiye çalışan çok yüksek kalite standardını, yetkinliği ve adaleti desteklemektedir. "Go for gold - dental - jewellery - technique" sloganı, oldukça farklı pazarlardaki bilgi birikimimizi ve ürünlerimizin çeşitlendirilmiş uygulamalarını vurgulamaktadır.

Yarı işlenmiş değerli metal parçaları

Kuyumculuk endüstrisi için değerli metal yarı mamul ürünler - siz ve müşterileriniz için mükemmellik ve uyumlu sonuçlar.

Değerli metallerde sın...

Ýþlenmemiþ Somun

Olağanüstü çeşitliliğe sahip standart ürün yelpazemizden kısa sürede tedarik etmeye hazır, dikişsiz borulardan üretilmiş (profil) halka boşlukları stoklarımız m...

Sinterlenmiş halkalar

Çok renkli yüzükler

Sinterlenmiş halkalar

Heimerle + Meule'nin çok renkli, sinterlenmiş halkaları alaşım yelpazemize mükemmel bir ektir...

Levhalar + şeritler

Heimerle + Meule'den teknik endüstri için değerli metal yarı mamul ürünler - güçlü temasınız için hassasiyet ve yenilik.

Tornalanmış ve frezelenmiş parçalar

Heimerle + Meule'de, tüm standart değerli metal alaşımlarından tornalanmış ve frezelenmiş parçalar üretiyor, en yüksek kalite gereksinimlerini karşılıyor ve bu süreçte çok çeşitli pazarlara hitap e...

Fason galvaniz işleri

Dekoratif raf elektrokaplamamız

Elektrokaplama alanındaki zengin deneyimimize dayanarak, modern elektrokaplama atölyemizde yüzük, kolye, kreol, küpe, zincir ve kolye gibi mücevher parçaları...

Elektrokaplama alanında sözleşmeli çalışma

Sözleşmeli elektrokaplama hizmetlerimiz

Sözleşmeli elektrokaplama alanında Heimerle + Meule, denenmiş ve test edilmiş iki süreç sunmaktadır: raf ve şerit elektrokaplama.

Raf ele...

Renk işaretleme sistemleri (COLORIT®)

Takılar renklerle iki kat güzelleşir. Emaye gibi klasik işlem ve tekniklere ek olarak, modern malzeme COLORIT® tasarımcılara çarpıcı, renkli kreasyonlar için sayısız olanak sunar.

Re...

Değerli metal ticareti

Kıymetli metal alım satımı (fix / spot)

- Ağırlık hesaplarının ücretsiz sağlanması
- Küresel ağırlık hesabı transferleri
- Fiziksel değerli metallerin t...

Değerli metaller yuvarlak boşluklar

Bireysel olarak basılmış bir madeni para serisi veya özel bir mücevher mi istiyorsunuz?

Heimerle + Meule'nin yuvarlak boş seçiminde bunun için mükemmel bir temel bulacaksınız. Mayıs 2013...

Değerli metallerin dökümü

İşlenmiş değerli metaller arasında bir klasiktirler:
999,9 ayar altın veya 999,9 ayar gümüşten basılmış döküm külçeler. En yüksek hassasiyetle dökülen ve şekillendirilen bu ürünler, garantili...

Değerli metal geri dönüşümü

Değerli metal içeren malzemelerinizi ayırıyoruz:

- Damgalama ve şerit atıkları
- Elektrokaplama kalıntıları: filtreler, reçineler, çamurlar vb.
- Yüksek dereceli elektronik atı...

Heimerle + Meule, Eldy Plus® malzemelerini dört yılı aşkın bir süredir piyasada çok başarılı bir şekilde satmaktadır. Şimdiye kadar, bunlar sadece frezeleme için bir malzeme olarak memnun müşterilere sunulabiliyordu. Ancak bu durum artık yeni FilaPrintM yazıcı ile değişiyor!

Sizi Blechexpo 2023'te görmek için sabırsızlanıyoruz.

07 - 10 Kasım 2023 tarihle...