Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

21.06.2022 01:06

Dunkermotoren fırçalı DC motor serisinin tamamını geliştiriyor

Dunkermotoren'in GR serisi fırçalı DC motorları, son derece sağlam ve güvenilir olduklarını yıllardır piyasada kanıtlamıştır. Bu nedenle, seri yüksek popülerliğe sahiptir ve diğer tedarikçiler için bir ölçüttür. En son revizyonla Dunkermotoren, termal yönetim ve korozyon direncini geliştirerek lider konumunu daha da güçlendirmiştir.

Isı dağılımını iyileştirmek için, daha önce galvanizli, gümüş GR motorlar siyah kaplamalı bir gövdeyle (KTL) değiştirilmiştir. Bu sayede sürekli olarak %10'a kadar daha fazla tork sağlanarak çıkış gücü artırılmıştır. Geliştirilmiş termal yönetim sayesinde, motorların karakteristik eğrisinin seyrini değiştirmeden güçte bir artış elde edilir. Bu değişiklik mevcut uygulamalara herhangi bir adaptasyon gerektirmeden uygulanabilir.

GR 80'in önceki galvanizli çinko kaplamasıyla, demiryolu ve gıda endüstrilerinin korozyon ve hijyen gereksinimleri karşılanamıyordu. Bir süredir, KTL kaplamalı (siyah renkli katodik daldırma kaplama) gövdeler bu tür uygulamalar için özel bir çözüm olarak kullanılmaktadır. Bu, DIN EN ISO 9227'ye göre 192 saat boyunca tuz püskürtme testini mükemmel sonuçlarla geçmiştir.

Bu tekniği artık tüm müşterilerin kullanımına sunmak için, bu kaplama türü standart ürünlere aktarılmıştır. Bu önlem sayesinde GR ürün grubu gelecek için en iyi şekilde donatılmaya devam etmektedir.

Daha fazla haber

En yüksek hassasiyet gereksinimleri için Dunkermotoren'den yeni yüksek çözünürlüklü kodlayıcı
16-18 Nisan 2024 tarihleri arasında Messe Frankfurt'ta, A171 standında.
Nexofox'un MotionCode programlama ortamının yenilenmesiyle, akıllı motorları programlamak artık daha da kolay ve merkezi olmayan otomasyon mimarileri için artık herhangi bir sınır yok.

Yaygın olarak kullanılan ve çok yönlü - bir AMETEK markası olan Dunkermotoren'in BG 75 fırçasız m...

AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren, SL 38 ürün ailesi ile yeni bir yüksek performanslı lineer motor serisini piyasaya sürdü. Paslanmaz çelik versiyonu olan ServoLine 38 STL (Paslanmaz Çelik), en yüksek malzeme kalitesi ve dayanıklılığı ile göz dolduruyor

Akıllı motor çözümünüzün tüm potansiyelinden yararlanın

Stuttgart'taki LogiMAT, intral...